Aerospace

Under byggingen av fly, helikoptre og skip eller i produksjon og utvikling av romfartøyer og satellitter, komponenter som skal transporteres, pakkes, lastet, er montert, dreibart festet til vendes og fikseres. Både med leverandøren av elementene og aggregatene samt med produsenten. Disse er for eksempel komponenter for produksjon og montering av vinger, cockpitelementer, deler av ytre hud, innvendig trim, fuselageelementer eller hyttedører.

I mange trinn i produksjon, pakking, fjerning og montering av deler brukes vakuumteknologi på grunn av sin milde og sikre håndtering. Ved håndtering av høy kvalitet og ekstremt dyre komponenter kommer sikkerheten og beskyttelsen av komponenten først.

To- eller flerkretssystemet, avbruddsfrie strømforsyning, redundante vakuumpumper, vakuum-elektroniske sensorer, stort vakuum sikkerhet lagring og nøyaktig overvåkning av energiforsyningen og vakuumnivå ved hvert trinn, tilveiebringe en jevn og fremfor alt helt sikker arbeidsprosessen.

Vennligst forstå at ingen bilder, tegninger og dokumentasjon av vakuumapplikasjoner kan bli publisert i dette ekstremt følsomme området med luftfart.