vakuumsystemer

Alle sektorer • Individuelle krav • Engangs produksjon

Har du et veldig spesielt håndteringsproblem? Vi løser det! Disse enhetene er individuelle skreddersydde produkter som er tilpasset kundens behov. Vakuumløftere og vakuumoppsamlingsanordninger er utviklet i samarbeid med kunden og tilpasset lokale krav.

Trenger du et vakuumsystem tilpasset dine behov? Vårt salgsteam vil gjerne ta vare på din individuelle håndteringsløsning.

Slagbord Slagbord

For høykvalitets ark. For kvalitetskontroll, må arkene kontrolleres på begge sider. Her er vakuumbordet, som senere er en del av et samlet system, for å se det eksperimentelle oppsettet ved AERO-LIFT.

Vakuumsystem for helautomatisk plateverk

Glassløftere Type: AERO 200 / 4M-FLEX

Vakuumløfter for vertikal transport av glassruter med en dimensjon på 3500x1500mm og en maksimal vekt på 200 kg. Sugeplatene, som er fleksibelt suspendert på tauene, kan plasseres på glasset og suges inn ved hjelp av en håndventil. En advarselsinnretning med rødt / grønt lys og horn overvåker vakuum og forsyningsspenning.

Automatisk vakuumløftesystem for pleksiglass deksler

Dette automatiske systemet løfter plast deksler fra paller for å pakke om pallene. Et dobbeltsikkerhetssystem med vakuumsikkerhet og ekstra pneumatiske mekaniske gripere sikrer et høyt sikkerhetsnivå. Flere av disse vakuumsystemene brukes av kunden i helautomatisk modus og halvautomatisk modus. I kontinuerlig drift i tre-skiftoperasjon har vakuumsystemene jobbet i mange år.

Vakuumsystem Type: AERO 1000 / 16R-90 ° -SK


Med denne automatiske vakuumsystemet bli fjernet 180 ° C varm plastplater opp til 1000 kg stående direkte fra en presse til å svinge 90 ° i horisontalplanet og plassert til å kjøle seg ned. Spesielle høytemperaturbestandige silikonpakninger og slanger tillater direkte kontakt med varmeplaten. Enheten kan svinges på begge sider med 90 ° og gjør det mulig å fjerne platen fra to presser på venstre og høyre side. I fullautomatisk modus fjernes platene fra pressen og drevet av en operatør for å kjøle seg ned til lagerområdet. En utblåsningsimpuls når du frigjør platene, gjør det mulig å presis deponere.

AERO 2500 / 24R-SK

Denne vakuumløftemekanismen er en del av en maskinvare for plater. Mer enn 24 impulsventiler, hver sugeplate kan styres individuelt. Avhengig av størrelsen på de transporterte varene, får impulsventilene en impuls for suging fra en PLC-kontroll. Vakuumbrytere overvåker vakuumnivået i de aktiverte sugekretsene.

180 ° vakuum vendeenheten

Stasjonær vakuumreverseringsenheten 180 ° for skip bygningsplater med en størrelse på 10 000 x 2500 mm og en vekt på 1000 kg. To synkroniserte drivenheter setter panelene 180 ° med 26 sugeplater. En elektronisk advarselsinnretning med store røde / grønne lys overvåker vakuum og strømforsyning på vendeenheten.

Vakuumløfter for betongtråper på byggeplasser Utendørs vakuumløfter

For tilkobling til gravemaskin til byggeplassbruk. Vakuumløfteren har en løftekapasitet på 900 kg for transport av betonggrop for bygging av veier og jernbanelinjer. Gravemaskinens hydraulikk brukes til å generere vakuum og for å snu lasten. Lasten kan roteres 360 ° uendelig. Et kontrollpanel for føreren muliggjør enkel betjening og overvåkning av enheten. Værbestandige komponenter som er egnet for utendørs bruk, gjør det mulig å arbeide selv ved temperaturer under frysing.