Automotive

Håndtering av side deler og takelementer av biler både i produksjon og i ferdigmontering. De transporterte varene kan transporteres eller svinges og plasseres. Selv uregelmessige lister, som drivstofftanker, transporteres med fleksible sugekopper med justerbare sugekopper.

Du trenger en enhet for …

Bil / lastebil

Takelementer og sidepaneler

Ved bygging av høykvalitets kjøretøylegemer for lastebiler og tilhengere, må takelementene og sidepanelene heves, svinges og monteres. Til dette formål skal det brukes en svingbar vakuumløftemekanisme. For å transportere det opp til 8 m lang og 2,5 m bred elementer for bygging av systemer sørger vakuumløfteren er å være i stand til å dreie elementene i elektro-mekanisk og uten anstrengelse.

Hattene

Bildeksler må fjernes og lagres for videre bearbeiding fra en robotcelle. Av hensyn til brukervennlighet kan vakuumløfteren bare ha svært lav vekt. Dette kan oppnås ved ekstern vakuumgenerering og aluminiumskomponenter.

Campingvogn og campingvogn

takelementer

FØring og deponering av takelementer med flat teleskopisk vakuumløfter for forskjellige dimensjoner. For forskjellige lengder av tak, er hovedbøylen uttrekkbar. Driftselementene til vakuumløfteren ble integrert i kranestyringen. Denne vakuumløfteren ble bygget svært lavt for å få best mulig utnyttelse av romhøyde og for å kunne sette takelementene på bobiler.

Bakskjermene

I ferdigmontering og sluttmontering av bobiler og campingvogner må bakdelene leveres til produksjonsprosessen. En AERO-LIFT vakuumløfter brukes til å transportere de noen ganger store, bakre delene som veier opp til 100 kg.

Inventar

Den benyttede løfteinnretningen brukes i forhåndsinnretningen for transport av komplette aggregater. På grunn av den spesielle konfigurasjonen av enheten, suges modulene sidelengs. Så en komfortabel og skadefri håndtering av internals er mulig. Den selvvirkende advarselenheten overvåker vakuum og forsyningsspenning. Vakuumløfteren kan enkelt justeres til den transporterte varestørrelsen for forskjellige installasjoner.

Box corer