Betong og stein

Betongelementer, granittplater og steiner kan enkelt, sikkert transporteres, stables eller fjernes med vakuumløfter eller vakuumrørløfter. Dette vil skape ergonomiske jobber og øke arbeidsflyten.

Du trenger en enhet for …

Betongdeler opp til 650 kg

Betongelementer opp til 650 kg fjernes fra formen med AERO 650 / 1M-90 ° – demontering krever opptil 1800 kg – og transporteres. For å slå av de store betongplattene må du svinges 90 °. En oljesirkulerende smurt vakuumpumpe med over 90% maksimal vakuum og elektronisk vakuum- og energiforsyning overvåker sikkerhetsnivået ved demontering og transport med vakuumløfteren.

Betongdeler opp til 10.000 kg

Betongdeler med en størrelse på 8000 x 2450 mm og en vekt på 10.000 kg kan transporteres med
vakuumløfteren AERO 10000 / 4M-Ö. En spesiell svampgummitetning brukes for optimal festing av betongelementets delvis grove overflate.

Til det tunge utstyret

Strukturert betongplater

Denne strømforsyne, batteridrevne vakuumløfteren med hurtigkoblingsenhet brukes til rask, verktøyfri bytte av sugeplatene. Skumgummitetningene som brukes, tilpasser seg overflatestrukturen og muliggjør dermed håndtering av betongplater med en strukturert overflate. En batteriet erstatter enhet tillater bruk i multi-shift operasjon. En ekstern batterilader brukes til å lade batteripakken.

Til off-grid enheter

Betong ringer

For å imøtekomme betongelementer av et transportbånd for å løfte, transportere og å stable dem på en pall et rør traller med mekanisk mottaker gaffel brukes. Håndtaket til vakuumslangløfteren kan brukes til å justere løft og senking ved å dreie håndtaket. Det er dermed mulig å få en komfortabel og tilbake-vennlig håndtering av betongringene. Under hver transportprosess blir tre betongelementer plukket samtidig og stablet på en pall.

Betongtunnelelementer

Denne vakuumløfteren var spesielt utviklet for å transportere halvcirkelformede betongelementer opptil 900 kg. På den innvendige radius av betongelementet kan løfteren oppsamles og transporteres med en spesiell sugeplatekonstruksjon.

Demonstrasjon av betongelementer

Systemet var utstyrt med AERO-LIFT komponenter slik som vakuumpumpe, suge plater, rør og ventiler for demoulding av betongelementer.

Betonggods for veibygging

Denne vakuumheisen med utendørsareal med 900 kg kapasitet er utviklet for transport av betongtrug til bygging av veier og jernbaner. Gravemaskinens hydraulikk brukes til å generere vakuum og for å snu lasten. Lasten kan roteres 360 ° uendelig. Et kontrollpanel for føreren muliggjør enkel betjening og overvåkning av enheten.

Vakuumløfter for legging av betongplater og rampeplater ute på byggeplasser.

 

Granittplater

Vertikal opptak av stående granittplater med maks. Størrelse på 3000 x 2000 mm og en vekt på 600 kg med vakuumløfter. Granittplattene kan svinges over kanten med 90 ° når de er plassert på maskinen. En elektronisk varslingsenhet overvåker vakuumnivå og strømforsyning.

Stein og steinplater

Stener bør fjernes fra en sag, visuelt inspisert og stablet på paller. AERO-LIFT rørløfteren med et utvidet, stivt betjeningshåndtak forenkler arbeidet og unngår ugunstige arbeidsstillinger under håndtering.

Til rørløfterne