Brosjyrer og flygeblad

For deg på stedet – Ikke la deg være alene i beslutningsprosessen og i bruk av våre vakuumløftemidler, enten du har kjøpt eller leid en enhet. I tillegg til den viktigste informasjonen på nettstedet, bruk kunnskapen til vårt kompetente personale og ring oss.

CLAD-BOY / CLAD-MAN / CLAD-TURN

Nettuavhengig, batteridrevet typen Paneelheber CLAD-BOY , CLAD-MAN og kledning og TURN til arbeidsstedet ved transport, montering og dreining av trapesformede plater, sandwich-paneler og tak- og veggplatene.
Ideell for hallbyggere, taktakere, monteringsfirmaer og tømrere.
Nytt: CLAD-MAN for XXL paneler og CLAD-TURN for å dreie og installere paneler

CLAD BOARD

… for glassruter, vinduer, laken eller vegg sandwichpaneler opptil 400 kg.

Glassplater og laken:
opptil maks. 400 kg vekt horisontale og vertikale

vegg sandwich paneler:
horisontal: opp til maks. 10 m, vertikal: opptil maks. 12 m lengde og maks. 400kg

Den CLAD STYRET kan dreies i begge retninger ved 360 ° og 90 ° kan svinges fra horisontal til vertikal, eller vice versa.

Metall brosjyre

Transport, svinging og vending av metallplater i metallbearbeiding. Tynne, skjøre plater samt stort format plater i skipsverft, konstruksjonen av luksuriøse cruiseskip og containerskip, eller bygging av vindturbiner.
Ved bruk av vakuumløfteren kan arkene raskt og nøyaktig fjernes av bare én person og deretter tilføres maskinen.

Tre brosjyre

Vakuumløfteren, vakuumrør løftere, AERO-Poro og AERO-TIMBER håndtering av bjelker, planker, brett, OSB og MDF, sponplater, laminerte bjelker, massivt tre, tømmer, møbler, trapper og belagte trepanel.
Vakuumløsninger for sagbruk, snekkere, møbelbyggere, taktakere, snekkere, møbelindustri, vindusbygging, prefabrikkerte hus og treprosessorer.

AERO-PORO og AERO-TIMBER

Den AERO-PORO s er perfekt for møbler produksjon, Snekker-, snekring, snekkere / tømmer byggefirmaer og tømmer handlinger som platemateriale må flyttes regelmessig.

Den AERO-TIMBER s er for lange produkter til omtrent 13 m i lengde og er utformet omtrent 48 cm bredde. For eksempel limt laminert tømmer, solid konstruksjon tømmer, grov sagte bjelker, men også blokkere produkter.

Rør løfteren

Lampe-løfteren for transport av bokser, poser, fat eller spann, platematerialer, kasser, esker og skap, og mer i skipsfart, i lading av Bag dumpere, palletering og de-pelletering av kartonger eller poser, så vel som i produksjon.
Tallrike sugefødder og muligheter gjør røret løfteren en allround.

Overbevise deg selv!

Gripere

Fleksibel håndtering av materiale med AERO-LIFT overflate gripper. Uansett om det er hull eller utsparinger i de transporterte varene eller deler mangler i pallposisjon, tillater det patenterte ventilsystemet at lasten løftes og transporteres.
Enten i treforedling, mat logistikk eller farmasøytisk industri, hjelper VUSS overflate grippers å forbedre arbeidsflyten betydelig.

BASIC-LIFT

Den selvoppstødende vakuumløfteren BASIC-LIFT fungerer som et fleksibelt transportalternativ for tette transportvarer som metallplater, flammeskjæringsdeler, fat … og hvor strømforsyningskabler forstyrrer.

fleksibel · robust · lav vedlikehold · off-grid

CLAD-BOY 2.0

Sterkere, mer allsidig, mer effektiv:
den nye multi-panel løfteren for fagfolk.

Den nye CLAD-BOY 2.0 : all-rounder blant vakuumløftene.
Ofte kopiert, men aldri oppnådd: CLAD-BOY har vært benchmark innen vakuumløftere i mange år. Et påstand imponerende understreket av den nye CLAD-BOY 2.0. Den er enda kraftigere, mer fleksibel og enda mer effektiv. De mest varierte belastningene kan enkelt løftes og flyttes til ønsket posisjon – trygt og raskt.

CLAD-TEC

Håndtering av ruter, glassdører, bygging av vinterhager, installasjon av glasstak, innsetting av vinduer og glassdører, installere glassfronter.
Ideell for glassarbeidere, vindusprodusenter, taktakere, monteringsselskaper.

CLAD-LIFT

Mobil vakuumglassløfter for montering av vinduer, glassdører, vinterhager og glasselementer på byggeplasser. Ideell for vindusprodusenter, glassarbeidere, monteringsgrupper for fleksibel bruk på byggeplasser. Kraftig forhjulsdrift gjør CLAD-LIFT brukbar både innendørs og utendørs.

Den effektive hjelperen til vinduinstallasjon!

Med 350, 575, 600 og 1000 kg lastkapasitet

VACUUM KOMPONENTER FOR PLATE INDUSTRY

Komponenter for alle vanlige håndteringssystemer
Sugeplater og sugekopper samt vakuumteknologi for Belech-behandling.

Lasting og lossing av laserskjæringsmaskin, vannstråleskærmaskin, trykkbremser og stansemaskiner.

VACUUM KOMPONENTER FOR TREDBRUKET

Komponenter for alle vanlige håndteringssystemer
Sugeplater og sugekopper samt vakuumteknologi