Elektronikk

Vakuumteknologi kan brukes i elektriske og elektroniske sektorer på en rekke områder. For fôringsmaskiner, støttende roboter, emballasje og logistikk. Vi ønsker å forstå din spesifikke oppgave. Derfor er det noen typiske anvendelsesområder for AERO-LIFT vakuum enheter for elektrisk og elektronikkindustrien samt passende løsninger.

Du trenger en enhet for …

Vaskemaskiner, oppvaskmaskiner, tørketrommel

Ved produksjon og lasting av vaskemaskiner, oppvaskmaskiner, tørketromler eller lignende. den tunge og plasskrevende utstyr kan lett suges ved hjelp av en spesiell vakuumløfteanordningen med fire Saugplattten på begge sider og transporteres.

Til boksen griper

Inverter

Å motta de følsomme (uemballerte) vekselrettere for solenergi generasjon av transportbåndet med en ejektorbetriebenen spesiell vakuumløfteanordningen. Horisontal transport og løfting i ytre esker med vakuumløfteren. Kolonnekranen tillater drift av flere transportbånd.

Oppvarming, ventilasjon

Ventilasjonsmodulene, for eksempel, må hentes av monteringsarbeidsstasjonen og plukkes på paller. Med en rørløfter kan de fullt monterte ventilasjonsaggregatene plukkes opp og legges på transportpallen uten noen anstrengelse. En kolonne svivelkran dekker et stort arbeidsområde med rørløfteren.

Varmeelementene må transporteres for frakt og er vanskelig å gripe. Ble brukt en rørløfter med grippere, som kan gripe varmeelementet lateralt mekanisk. Vakuumet for løfting av lasten genereres av en høytrykksvifte.

Til rørløfterne

Printer

Fjerne skriveren med en rørløfter fra transportbåndet. Horisontal transport og løft i transportkassene med sifonen. Takket være kolonnekranen kan to transportbånd brukes med rørløfteren.

Til rørløfterne

 
 

Vekter

En LIGHT-LIFT 35 vakuumrørløfter pakker høy kvalitet, 27kg, detaljhandel og bruksklarer i kartonger etter endelig montering og inspeksjon. Et ergonomisk bauggrep for funksjonen «hente last / last» samt kontroll av løftehastigheten sikrer rask håndtering av skalaene i produksjonsprosessen. For denne applikasjonen genererer vakuumvakuumet med lavt vedlikehold, tørrløp 40 m 3 rotasjonsvifte vakuumpumpe med en dekselhett. Vakuumgeneratoren kan slås på og av ved hjelp av et radiostyringssystem som er festet til betjeningshåndtaket.

Til rørløfterne