Glass og vinduer

Glass er et skjøre, men allsidig materiale. Derfor er det enda vanskeligere å transportere glass. Med AERO-LIFT-vakuumglassløftene kan rutene i alle størrelser og vekter transporteres, svinges, dreies og plasseres på en materiell måte, enten innendørs eller på byggeplassen, under produksjon eller under montering.

Du trenger en enhet for …

Vinduesinstallasjon på byggeplasser

Enten i produksjon, i innendørsområdet eller på utendørs byggeplasser – hjort hjul robot vindu kledd-LIFT lar deg skreddersy innsetting av vinduer og glassdører opp til 1000kg. Uten noen anstrengelse fra operatørens side, blir platene drevet til installasjonsstedet og deretter nettopp plassert til millimeteret med hydrauliske sylindere. Vinduelementer opptil 350 kg eller 575 kg kan løftes, transporteres og monteres tilbake-vennlig. Medarbeiderne er fysisk mindre belastet og derfor mer effektive. Det er mindre skade på arbeidsstykkene, og montering er raskere og mer effektiv. En vindrobot som vurderer både arbeidsforhold og effektivitet.

Til CLAD-LIFT

Transport av vinduer

Flere limte glasspaneler må stables på en vogn for videre behandling. Med vakuumrørløfteren kan brillene enkelt og bekvemt løftes, transporteres og lagres. En skadesfri transport av høykvalitets plater er gitt. Vakuumslangen løfteren oppfyller kravene i EN 14238: 2004.

Til rørløfterne

Montering av en glass skjære maskin

En glass skjære maskin må lastes med glassruter. Til dette formål må skivene være delvis vendt 180 ° og transporteres til skjæremaskinen. En strømnettet uavhengig vakuumløfter med batteridrift og hydraulisk svingningsenhet kan skifte diskene opp til 180 grader og har forbindelse til truckens hydraulikk. Kontrollene er integrert i stableren.

Til off-grid enheter

Håndtering av spesialglas i produksjon

Glassplater med en vekt på opptil 350 kg bør fjernes fra en bevegelig gulvhylle under forhåndsinnstilling og dreies 180 grader. Med en spiralformet løfter kan skivene enkelt dreies med trykknappene på betjeningshåndtaket. Vakuumløfteren kan vri lasten trinnløst gjennom 180 °.

Til spiralløfterne

Montering av vinduer i produksjon

For en vindusprodusent skal glassruten og rammen settes sammen i produksjon. Til dette formål må platen opprettes med en vogn og dreies 90 °. Deretter kan vinduesruten settes inn i den horisontale rammen. Til dette formål skal en svingbar rørløfter brukes.

Til rørløfterne

Sette inn vindruter

Vindruter må tas horisontalt fra en hylleoppbevaring og svinges og monteres under montering. Med en vakuumløfter for plater, kan lasten nå suges i en hvilken som helst posisjon og svinges trinnløst for montering av frontruten på installasjonsstedet.

Til vakuumløftene

Transport og svingende glassruter

Løsningen for sikker og skånsom transport, så vel som den fleksible dreie- og vippbare glassplater på byggeplassen – påleggs-TEC. Dette nettverket er uavhengig av vakuumløfteren for glass opp til 500 kg gitt sikkerhet i arbeidsprosessen ved en såkalt firekretssystem tilskudd. Ruten kan plukkes opp og legges ned med glassløfteren både vertikalt og horisontalt. Gassplaten kan roteres 360 ° uendelig.

Til CLAD-TEC

Transport av glassrør

16 glassrør for bygging av solfangere med en totalvekt på maks. 15 kg må plukkes opp og stables samtidig med en vakuumløfter. En liten vekt av vakuumløfteren er nødvendig, slik at de følsomme glassrørene ikke er skadet. En vakuumløfter med fjernsuger og bælgesugekopper løfter nå et lag av disse rørene forsiktig og trygt. På vakuumløfterens betjeningshåndtak aktiveres «sug / slipp» -kontrollen via to knapper.

Håndtering av briller

Jars for syltetøy skal transporteres helt automatisk. I noen tilfeller er briller skadet, slik at produksjonsprosessen ikke må forstyrres. Et helt lag med syltetøy blir nå transportert med en VUSS overflate gripper. Ved manglende eller skadede linser løfter overflategripen de gjenværende brillene uten problem.

Til VUSS overflate grippere

 

Glasshåndtering med gaffeltruck

Glasspaneler må transporteres for å laste inn en glass skjære maskin. Skivene svinges med opptil 90 grader med en strømtilpasset vakuumløfter med elektromotorisk svingningsanordning. Integrering i gaffeltruck resulterer i nesten ubegrenset mobilitet av glassløfteren.

Til de batteridrevne vakuumløftene