Næringsmiddel, mat og appotekvarer

Maten kan løftes, flyttes, dreies, palleteres og plasseres med spesifikke vakuumløftere, rørløftere eller VUSS-overflategripere. De fleste apparater kan produseres i rustfritt stål og er derfor egnet for bruk i rene rom.

Du trenger en enhet for …

Osteblokker / Ost

Når du lager ost, må de delikate oste blokkene som veier opp til 90 kg, hentes av en rulletrapp og forsiktig stablet. Alle komponenter som brukes krever mat godkjenning. Rørløfteren i rustfritt stål med silisiumsugekopper sikrer forsiktig håndtering av osten.

Til rørløfterne

Pølse / kjøttmasse

Skumforseglede blokker med pølsemasse bør pakkes opp og transporteres til emballasje. For dette formål ble rørløftere i rustfritt stål-versjon i FDA og EHEDG-kompatibel hygienisk design brukt.

Til rørløfterne

Tøm beholdere med rå fisk

Vakuumrørløfter for transport av plastkasser med rå fisk. Sifonen tjener til å løfte og tømme boksene fylt med fisk. Rørløfteren med mekanisk gripper med 90 graders svingningsanordning brukes i næringsmiddelindustrien. Vakuumgenerasjonen er utført av en høyytelsesblåser.

Til rørløfterne

Kartonger med flasker

Fra en rulletransportør hentes kartonger av flasker opp og stables på en pall. Med LIGHT-LIFT rørløfteren kan kartonger opptil 25 kg transporteres veldig enkelt og raskt. Den komfortable enhåndsoperasjonen for suge-, løfte-, senke- og utløsningsfunksjonen gjør det mulig å flytte boksene raskt. Som vakuumgenerering brukes en lav-vedlikeholds, tockenlaufende rotasjonsvingepumpe.

Til slangløftene

Flasker

Samtidig fjerning av flere vin- eller vannflasker fra transportbåndet eller ut av kartongen med en rørløfter. En vakuumblåser genererer vakuumnivået og den nødvendige strømningshastigheten for applikasjonen. Et vinkelt kontrollhåndtak med alle kontroller gjør det lettere å hente opp og sette ned flasker. Flaskene suges inn og løftes og senkes ned på pallene eller transportbåndet og slippes ut. En sikkerhetslås på håndtaket forhindrer utilsiktet frigivelse av lasten.

Til rørløfterne

Bokser

I næringsmiddelindustrien brukes AERO-LIFT VUSS gripper til automatisert emballasje og fjerning av kanter. Det spiller ingen rolle eller øl, en ergo-drink eller ravioli-blikk, VUSS-flatgripen hjelper til med å transportere boksene. Hvis en kan mangler – ikke noe problem – transporterer VUSS griper de eksisterende boksene trygt og enkelt.

Til VUSS overflate gripper

 

Vin fat

Palleterende vin fat med en AERO-LIFT rørløfter. En plasseringsuavhengig applikasjon er mulig ved å montere rørløfteren på en mobilkolonne-kranekran. Med sifonen er såkalte KEG-trommer stablet på paller fra en rulletrapp.

Til rørløfterne

Donker

Selskapet utvikler, produserer og distribuerer forberedelser for å fremme helsen til kjæledyr og kjæledyr. Disse inkluderer veterinærmedisiner og pleieprodukter samt diett og tilleggsfeeder. Alle produkter er basert på urter, medisinske planter og andre naturressurser. Med en LIGHT-LIFT rørløfter løftes og transporteres containerne. Den lille rørløfteren med kolonnekran og leddarmstang brukes til å løsne beholderne.

Til slangløftene

Mat-sikker håndtering av sekker

Sekk av majsstivelse hentes fra en pall i næringsmiddelindustrien ved hjelp av en vakuumslangeheiser i matkvalitets V2A-design og plassert på et transportbånd for videre transport. Det enkle å bruke enhånds vridgrep gir et raskt og trygt arbeid mulig. Rørløfteren overholder gjeldende forskrifter i henhold til EN 14238: 2004.

Til rørløfterne

Matsikker håndtering av pappkasser

Transport av kartonger med en rørløfter operert på et takskinne system. Sugekoppen av rustfritt stål med spesiell forsegling (FDA- og EHEDG-kompatibel hygienisk versjon) holder kartongene på plass med vakuum og øker kartongene ved å samle løfterøret. En høyytelsesblåsere brukes til å generere vakuumet. Ved strømbrudd synker sugekartet trygt til bakken. En lås på betjeningshåndtaket forhindrer at esken løftes når den heves.

Til slangløftene

 

Vann

Samtidig fjerning av 5 vannbokser fra transportbåndet og plassering på en vogn med rørløfter. Rørløfteren sørger for mye tid og energibesparelser. Uten innsats kan beholderne transporteres med rørløfteren. En sikkerhetslås på betjeningshåndtaket forhindrer at lasten slippes ut når den løftes.