Vår historie

Aselo AS har i løpet av de siste 10 år etablert seg som markedsledende  leverandør av vakuumløftere for sandwichpaneler og glass.  Vi introduserte Viavac i det norske markedet og mer enn 200 enheter er levert etter etableringen for få år siden.

Vi ønsket å utvide tilbudet fra byggmontering til også å omfatte vakuumløft for industrien og valgte derfor å bytte til en en produsent og utvikler med et langt bredere og større produktutvalg.

 Vi er importør i Norge og Sverige for AERO-LIFT Vakuumtechnik GmbH. www.aero-lift.de. De er ledende på  utvikling og produksjon av standard enheter og applikasjoner. Aero-Lift er en av markedslederne.

I de fleste bransjer er materialhåndtering en stor kostnads- og tidsfaktor. AERO-LIFT-produkter bidrar til å forbedre arbeidsflyten og sikre at varene dine transporteres på en måte som sparer materiale og ansatte. Våre dyktige ingeniører prosjekterer og bygger løsninger tilpasset kundens behov! Vi vil gjerne gi deg råd utover våre standardprodukter.

For deg på stedet – vil vi ikke la deg være alene i beslutningsprosessen og i bruk av våre vakuumløftemidler, enten du har kjøpt eller leid en enhet. I tillegg til informasjonen på nettstedet, bruk kunnskapen til vårt kompetente personale og ring oss.