Fornybar energi

Fornybar energi er fremtiden. Og vakuumløftteknologi er ideell for produksjon av slike produkter, da det er forsiktig på materialer og samtidig kan løfte høye belastninger. Vakuumtransverser brukes til bygging av vindturbiner i mange områder eller vakuumløftere for forsiktig materialtransport ved konstruksjon av fotovoltaiske systemer.

Du trenger en enhet for …

Vindenergi

Ved bygging av vindturbiner kan vakuumløftere brukes på mange områder. Vakuumtransverser kan f.eks. Brukes til transport av aggregater som tårn, rotorblader, naceller eller GRP-elementer og er egnet for både innendørs og utendørs bruk.

Til det tunge utstyret

 

Solenergi

Ved produksjon og pakking av komponenter og solcellepaneler for solcelle- og solfangere er vakuumløftteknologi brukt på grunn av mild håndtering. Så elementer for fotovoltaiske alger flyttes enkelt og raskt fra A til B og / eller pannet.

Horisontal transport av glassrør til solfangere
Vakuumløfteren lar nå 16 rør suges inn og transporteres samtidig. På kontrollhåndtaket er de to knappene for kontrollen «suging / utløsning» passende. Et posisjoneringshjelp gjør det lettere å plassere vakuumkoppene på rørene. En ekstern vakuumenhet gir vakuumet til sifonen.

 

Transport av fotovoltaiske elementer
Den nettverksuavhengige vakuumløfteren for horisontal og vertikal transport av elementene kan nå brukes. Økt sikkerhet for vakuumløfteren oppnås med et integrert dobbeltkretssystem.

 

Vakuumløftere til solcellepaneler
Med denne lette, kompakte vakuumløfteren kan solkremene av høy kvalitet forsynes forsiktig, svinges 90 ° og transporteres. En vakuumutløser genererer vakuumet for denne vakuumløfteren. Som strømforsyning er det bare nødvendig med en trykkluftledning. En manuell svingningsenhet tillater horisontal og vertikal transport av solelementene.