Righetti vakuumløftere

Misjon

I over 20 år har Righetti kombinert kreativt italiensk håndverk med visjonen om industriell produktivitet. Med en perfekt blanding av disse to visjonene har Righetti utarbeidet og designet det brede utvalget av produkter som de har gleden av å presentere for deg, både i katalog og i skreddersydd form.

Righetti setter pris på løsninger som fungerer, som leveres til avtalt tid, og med en rask og kyndig personlig service. Vi liker å bringe våre vakuumløftere til nye steder, også på globalt nivå: erfaringen vi har opparbeidet oss i byggebransjen og i produksjonsmiljøer, hjelper oss med å gi deg gi deg veloverveide svar, og vi kan hjelpe deg uansett hvor du er. Geografisk plassering utgjør ikke lenger noen hindring – det er snarere en måte å knytte nye og varige forbindelser på. Å anskaffe en Righetti betyr å jobbe side om side med vårt team, alltid, hver eneste dag.

righetti_isolerte3.jpg
glasspanel_vakuumloftere3.jpg
stein6.jpg
porselanplater.jpg
R&D Righetti Solutions

Ideer, prosjekter, svar på alle behov: alt dette foregår inne i Righetti Solutions, et teknisk kontor i stadig endring som blander italiensk kreativitet med en global industriell visjon.


En kontinuerlig tilførsel av informasjon gir næring til kreativiteten til vår R&D-avdeling: det kommersielle området som konstant overvåker ressurser i de ulike globale markedene er en uuttømmelig kilde og erfaring for å sikre at våre teknikere alltid har oppdatert informasjon tilgjengelig.


For å få vakuumløfteren din til verden, starter alt her.

Italiensk allsidighet og fleksibilitet, internasjonal erfaring: vi designer løsninger for vakuumløftere for å lette arbeidet ditt på en sikker måte.

Vi jobber, designer, tilrettelegger.. Ja, men hvordan?


Enkelt: Vi produserer industrielt produkter, systemer og utstyr som løfter et bredt spekter av materialer og gir konstant og svært kompetent assistanse før, under og etter kjøpet.


Vi har bestemt oss for å designe løfterne våre på en enkelt måte: lytter nøye til deg, transformerer dine forespørsler til konkret, funksjonelt utstyr, for alle bruksområder du måtte trenge.

 

Og vi gjør det alltid med tanke på at det ikke er noe viktigere enn din sikkerhet.