Kraner og jernbanesystemer for rørløftere

Få mer ut av AERO-LIFT rørløfteren med høyre perifer! Støttekraner som er tilpasset rørløfterne, stifter for vegg- eller takmontering eller med klemkonsoll for tilkobling til eksisterende bjelker, samt leddarmstenger for vanskelige romforhold eller jernbanesystemer, kan øke fordelen for produktbehandlingen ytterligere.

Takmontert utliggerkran

Tilkobling av jib til taket.

Wandschwenkkran

Pivot boom eller leddet bom montert på en vegg eller eksisterende kolonne.

Pillar utliggerkran

Søylemontert svivelarm for montering av rørløfter. Dreieområdet er 270 ° og bommene er tilgjengelige i forskjellige lengder og kapasiteter.

Knickarmausleger

En leddbom med søyle-, vegg- eller takmontering gjør det mulig å unngå forstyrrende konturer som søyler eller maskiner i arbeidsområdet, og kan tillate bruk av vakuumslanger til tross for ugunstige romforhold. På grunn av den spesielle utformingen av Knickarmauslegers kan maksimal romhøyde utnyttes. Takket være vakuumføreren integrert i forlengelsesarmen er det ikke nødvendig med slanger på leddbommen som kan henges ned og hindre arbeidet.

Ceiling Rail System

Aluminium glattløpssystem for å dekke et stort arbeidsområde med et rørløftesystem. Den lave vekten og den høye lastkapasiteten på aluminiumprofilene gjør dette jernbanesystemet til en optimal løsning for transport av laster med vakuumslanger.

Mobile bunnplate

En fleksibel løsning gjennom en mobil gulvplate gjør det mulig å bruke på flere arbeidsstasjoner eller kan flyttes med gaffeltruck eller på hjul om nødvendig, det er ikke nødvendig å peke på gulvet.

Spesialløsninger

Tilpassede løsninger for tilkobling av rørløfter.