Tønner, bøtter, beholdere

Ved håndtering av fat, skuffer, beholdere eller andre beholdere, kan vakuumløftere eller rørløftere av forskjellige typer og størrelser brukes. Eksempler er trommegriper med manuell eller elektrisk motor vendeenhet, vakuumløfter eller rørløfter med sugeplater for lateral suging av fatene eller vakuumtrommelløfteren med sugekopper for suging ovenfra. Her kan en rask bytte av sugeplatene tilpasses forskjellige trommediameter.

Du trenger en enhet for …

Løft og transport fat opp til 250 kg

Trommelløfter for håndtering av fat opptil 250 kg. Trommene kan suges og transporteres fra siden eller fra oven med rørløfteren. En hurtigkoblingskobling gjør det mulig å bytte sugemassen i sekunder. Sikkerhetshåndtaket med roterende håndtak sørger for enkel betjening av sugeløft og nedre frigjøringsfunksjoner. For vakuumgenerering ble en oversatt høyytelsesblåser (vakuum sidekanalblåser) brukt.

Til rørløfterne

Tomme tønner opptil 50 kg

Tomme 50 kg trommer i rustfritt stålbeholdere med rørløfter. Keggen øker en enorm arbeidsbelastning når du løfter, transporterer og tømmer fat. Sikkerheten til rørløfteren sikres av høyytelsesblåseren og konstruksjonen av rørløfteren. Ved strømbrudd kan lasten ikke falle, den synker sikkert til bakken.

Til rørløfterne

Trommelløftere i V2A-design

På en farmasøytisk produsent med rørløfter i V2A-design, trommer opptil 250 kg på paller. Trommelløfteren styres enkelt av motorsykkelen. En sikkerhetslås forhindrer utilsiktet utløsning når du håndterer de tunge rustfrie ståltrådene. Tønner suges inn fra siden med vakuumslangløfteren og legges på paller for levering uten anstrengelse. Rørløftet tar over løftearbeidet! En vakuumblåser genererer det nødvendige vakuumet for suging og løfting av 250 kg trommene. I tilfelle strømbrudd, setter løfterøret seg trygt til bakken med trommelen.

Til rørløfterne

Trommelhåndtering med nettverksuafhængig enhet

Med selvoppstramming, kan selvstøtende vakuumløftestype BASIC-LIFT trommer og skuffer enkelt og fleksibelt transporteres. Det spiller ingen rolle om tønner skal veies, eller om skuffer skal stables på paller, sikrer BASIC-LIFT håndtering. Det er bare nødvendig med en kjedeheis for å løfte lasten.

Til BASIC-LIFT

Trommel og baghåndtering med vakuumblåser

Med to slangløftere og en vakuumflaske med høy ytelse, transporteres enten 50 kg sekker eller trommer opp til 270 kg skiftevis. Med en Umsteuerweiche kan byttes mellom rørløfter 1 og 2. Papirposene kan transporteres med vakuumslangløfteren MULTI-LIFT 50. For trommer med en maksimal vekt på 270 kg, brukes en MAXI-LIFT 300 vakuumslanger. En hurtigkobling gjør det mulig å bytte sugegassen raskt uten verktøy for forskjellige fat.

Til rørløfterne

Rørløfter for flere beholdere

Samtidig transporteres tre eller fire beholdere med en totalvekt på 100 kg. En vakuumslange med to forskjellige mekaniske holdere brukes til å løfte beholderne og stable dem på paller. En hurtigkobling sikrer en erstatning av de mekaniske opptakene innen sekunder.

Til rørløfterne

Plukker fat og bøtter

Med AERO-LIFT rørløfteren, for eksempel, blir de fylte skuffene og beholderne samlet opp av rulletrappen og stablet på paller. Palleteringen av beholderen kan utføres uten anstrengelse av en ansatt. Håndkontrollen gir enkel betjening. I tilfelle strømbrudd setter lasten trygt ned til bakken.

Til rørløfterne

Stacking av bøtter

20 liter skuffer hentes av en rulletrapp og legges på paller. Skuffelokket er ikke stabilt nok til å suge i skuffene og løfte. Det ble derfor designet en spesiell gripeanordning som kan nå mekanisk under kanten av bøtta, og dermed kan bøtta transporteres med rørløfteren. Vakuumslangløfteren brukes i dette tilfellet kun til løft og transport.

Til rørløfterne

Rørløfter for 5l og 20l beholdere

Jerrycans med mineraloljer blir plukket opp med en rørløfter og stablet. For å transportere de forskjellige beholderne er det to krokholdere med hurtigkobling. Det kan transporteres samtidig 4 stk. Beholdere à 20l eller 6 stk. Beholdere à 5l.