Vakuum Generator

Generering av vakuum er mulig med ulike tekniske løsninger.

1. Roterende vakuumpumpe i tørrgående konstruksjon Bruk selvsmørende ventiler. De representerer svært kompakte, kraftige og lavt vedlikeholds vakuumgeneratorer. Rotasjonsventilprinsippet er kjent for å være meget robust og holdbart. De er spesielt egnet for tett last og kan monteres i nesten hvilken som helst stilling.


2. For oljesirkulasjons smurt vakuumpumper gir den enkle konstruksjonen med bare en aksel og direkte kjøring robuste, holdbare vakuumpumper med lave vedlikeholds- og driftskostnader. Annet tilbehør kan enkelt dyrkes. Den standard oljesirkulasjonssmøring med integrert oljekjøler og dekselet minimerer også støynivåene.


3. vannringpumper er unempfi ndlich til støv, smuss, fuktighet og varmepåkjenning. Vannringspumper kan også brukes til å trekke ut eksplosive gassblandinger. De er svært velegnet hvis inntaksluften har høy luftfuktighet


4. Vakuumblåsere (sidekanalblåsere) Vakuumblåsere leverer høy volumstrøm. De brukes hvor store mengder luft må utvinnes. Vakuumblåsere er svært egnet når det gjelder å absorbere luftgjenvennlige materialer som pappkasser, papirsekker eller porøs sponplater


5. Ejektorer , i motsetning til elektrisk vakuumgenerering med pumpe eller blåsere, er uavhengige av strømnettet. Det er bare en komprimert luftforbindelse påkrevd. Ejektorer genererer et vakuum på opptil 90% ved en lavere strømningshastighet. Volumstrømmen kan imidlertid økes ved bruk av en multi-chamber ejector.