Alternativer for støvsugere

Tre- og møbelindustri • Platebehandling • Kutting • Ark • Belagte trepaneler • Plastplater • Glassplater

For å gi deg og dine ansatte det ultimate innen komfort og ergonomi, er det flere tilleggsutstyr tilgjengelig for våre vakuumløftere som optimaliserer enheten.

Vårt salgsteam hjelper deg gjerne med spørsmål om vakuumløfting.

Crane holde lomme

Kranpose som holder for kranens styrepære på håndtaket til vakuumløfteren.

Rundt lysene

Store runde lamper for den intelligente elektroniske advarselsanordningen, som lyser grønt med vakuum i vakuumbeholderen på mer enn 60%, lyser rødt med vakuum i vakuumbeholderen på mindre enn 60%.

Kabeltrommel

Kabeltromle med fjærspenning – 5 m kabel eller 10 m kabel, 400 V eller 230 V. For å koble vakuumløfteren til kranen. Alternativt kan en spiralkabel i forskjellige lengder med en industriell kontakt tilføres.

Vann

Vannseparatoren beskytter vakuumgeneratoren og det etterfølgende systemet fra å skade med fuktighet. Enkel tømming ved hjelp av avløpsplugg med ekstra sintringsfilter.

Sinvoll overalt, hvor arbeidet ute eller overflaten av lasten er fuktig.

One-arm bendable manipulasjonshåndtak

Med 9 justerbare låseposisjoner via Bowden-kabel. Den optimale løsningen for demontering og deponering av varene som skal transporteres i ekstreme arbeidshøyder, som for eksempel på gulvhyller. Dette håndtaket gir en ergonomisk korrekt stilling når du plukker opp og faller til bakkenivå og håndterer over hodehøyde.

Kontrollpanel for suging / utløsning med spiralkabel

 

Kontrollpanel med to håndtak for å utføre funksjonssuging / utløsning via sikkerhetsdobbel trykknapp.
På baksiden av holdemagneter er montert for å fikse kontrollpanelet på suspensjonsrammen.

Radio kontroll for å betjene enhetens funksjoner

Utførelse av enhetens funksjoner som sugemodus eller svingning med en industriell radiokontroll. Operatøren kan komfortabelt utføre enhetsfunksjonene selv fra en avstand.
Det oppladbare senderbatteriet gir kontinuerlig 24 timers kontinuerlig drift. Et erstatningsbatteri eller en mobil ladestasjon for bilen er valgfri.
Den høye kvalitet til styring av løfteinnretninger med digitale, pulskode gir den nødvendige sikkerhet under drift av vakuumløfteren og vakuum traverser.

Støttefødder for støvsugere / støvsuger

Parkeringsben for AERO-LIFT-vakuumløfteinnretninger sikrer en parkeringsvennlig parkeringsposisjon. De fremre føtter er festet til vakuumløfteren og kan lett senkes ned i tilfelle av ikke-bruk av innretning malmen i og forlenge levetiden til tetningene er flere ganger.

Motorbeskyttelsesbryter (integrert i varselinnretning)

for beskyttelse av vakuumpumpe, lineær kjøring eller girmotor. Ved feil i strømforsyningen eller elmotoren eller feil i en fase i strømforsyningen utløser motorbeskyttelsesbryteren og forhindrer skade på motoren.


Retning av rotasjonsrelé (integrert i varselinnretning)

Det roterende felt endres automatisk i omvendt rotasjon i rotasjonsretningen relé i en rotasjon med klokken. Et feil roterende felt forhindrer skade på løftesylinderen, svingmotor, pumpe eller overspenningsbrytere.

Støttefødder for støvsugere / støvsuger

Parkeringsben for AERO-LIFT-vakuumløfteinnretninger sikrer en parkeringsvennlig parkeringsposisjon. De fremre føtter er festet til vakuumløfteren og kan lett senkes ned i tilfelle av ikke-bruk av innretning malmen i og forlenge levetiden til tetningene er flere ganger.

Teleskopisk travers

For svært forskjellige transportvarestørrelser kan et teleskopisk hovedkors på vakuumløfteren være nyttig. Ellers, med små materialstørrelser, kan traversen forstyrre plukkingen eller avtakningen av lastene.
Den svært lettløste teleskopeenheten gjør det enkelt å fjerne og skyve sammen i vakuumløfteren.

AERO-LIFT vakuumløfter med teleskopisk tverrhode

En vakuumløfter for å skyve sammen og trekke fra hverandre. Den jevngående teleskopiske hovedkorsningen av denne vakuumløfteren tillater transport og fremfor alt lagring av forskjellige størrelse ark uten forstyrrelser av vakuumløfteren for små metallplater.

Vakuumløfter med teleskopisk travers Vakuumløfteren

Kan justeres enkelt i lengden med betjeningsknappene på betjeningshåndtaket. For forskjellige arkstørrelser er manuell forskyvning av sugeplatene og teleskopingen av traversen ikke lenger nødvendig. Ved å trykke på en knapp, forlenger trussen eller forkortes.