Vakuum boks griper

Boks • Skap • Hus

Vakuumløftene har en mekanisme for toveis beveger seg sammen av de to inntakarmene og styreskinner for enkel justering av støttearmene med kabelforbindelse og klem spak. Dermed er boksegribben egnet for bokser, skap og paneler.

Operasjonsmodus og spesielle funksjoner

 

Med AERO-LIFT vakuumboksen grippere, skap og skap som veier opp til 400 kg, kan enkelt transporteres, svinges og dreies. En synkron justering med klemlås av armene gjør det mulig å justere størrelsen på vakuumløfteren for et stort utvalg av kabinettstørrelser. De rustfrie stålskapene kan dreies 360 ° med elektriske trykknapper. Med sikkerhetshåndglideventiler suges lasten på høyre og venstre side av kontrollkabinettveggen. En elektronisk varslingsenhet overvåker vakuumet og strømforsyningen.

Vakuum boks griper opp til 100 kg

 

Vakuumløfter for håndtering av hus og skap. Båter som veier opp til 100 kg suges inn på begge sider og kan dreies med et håndhjul.

Box kjerneprøvetaker for metallskap opp til 400 kg

 

Vår vakuumkasse kjerneprøvetaker er egnet for transport, svingbare og sliping av rustfritt stål plate skap, som veier opp til 400 kg, vanligvis i størrelser på 1800 x 400 x 600 mm til 2200 x 850 x 1600 mm. En synkron forskyvning med Klemmarretierung av armene som tillater justering av vakuumløfteren for en rekke forskjellige skap størrelser. Den Edelstahl¬schränke kan elektro kontakt med sikkerhets trykknapper til 360 °.

Med sikkerhetshåndglideventiler suges lasten på høyre og venstre side av kontrollkabinettveggen. En elektronisk varslingsenhet overvåker vakuumet og strømforsyningen